About Me

Kymmenen vuoden kokemus kosmetiikassa asiakaspalvelijana sekä meikkitaiteilijana on tuonut osaamisen ja ymmärryksen miten tuoda esiin erilaisten kasvojen parhaat piirteet. Ennen freelanceriksi ryhtymistä toimin MAC Cosmetics-brändin Helsingin pisteen tiiminvetäjänä useita vuosia, ja tuona aikana autoin tuhansia asiakkaita löytämään heille parhaat tuotteet ja vinkit ulkonäkönsä ehostamiseen. Persoonallisuus ja yksilöllisten ratkaisujen löytäminen jokaiselle asiakkaalle on aina ollut minulle tärkeätä.

Päädyin kulmataitelijaksi kun hyvä lapsuuden ystäväni kirjoitti microbladingistä jutun Elle-lehteen – olin juuri tavannut ystävääni enkä ollut huomannut että kulmia oli pigmentoitu! Niin luonnolliset ne olivat. Siihen saakka olin työssäni nähnyt useita kertoja “vanhanajan kestopigmentointeja” eli valitettavan usein sinertäviä tai punertavia, koholla olevia palkkikulmia, joten olin aina ollut epäileväinen kestopigmentoinneista. Tutustuttuani microbladingiin paremmin, (itsekin kulmakarvattomana) innostuin!

Ensimmäisen microblading-koulutuksen kävin alkuvuodesta 2017 (Sharp Brows) mutta koska haluan aina kehittää osaamistani edelleen ja pyrkiä parhaisiin tuloksiin vain parhailla tuotteilla – kävin alkukesästä 2017 lisäksi alan huipun, Phibrows-brändin kattavan ja erittäin informatiivisen koulutuksen sen rantauduttua Suomeen. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä ja käytän työssäni vain tuotteita joiden takana voin seistä.

Vahva meikkitaiteilijan kokemus on isona osana kulmien suunnittelua sekä yksilöllisen mallin toteutusta – ei ole kaksia samanlaisia kasvoja, kuin ei myöskään kulmia – voit olla varma että olet itse mukana suunnitteluvaiheessa eikä lopputuloksessa tule yllätyksiä.

Kulmat ovat hyvin tärkeä osa kasvojen yleisilmettä. Tekemällä työtä jossa pystyn auttamaan ihmisiä joilla kulmakarvoja ei ole eri syistä (alopecia, kemoterapiahoidot, arvet jne) tai korjaamaan aikaisempia kestopigmentointeja, “palauttamaan” ylinypityt kulmat tai tuomaan katsetta enemmän esiin pienellä muodon muutoksella – saan parhaan kiitoksen näkemällä tyytyväisen asiakkaan! Muutamat onnenkyyneleetkin on tirauteltu <3

Vastaan mielelläni kysymyksiin sopisiko microblading Sinulle – ole yhteydessä!

Susanne